Seguim amb les nostres competicions, i a més, visita sorpresa d’en Jordi Trias!

En Jordi Trias ha vingut a les instal·lacions de Game Time a conèixer als nostres participants i competir contra ells.

Aquesta setmana igual que l’anterior ha estat plena d’emocions, competicions, jocs, dinàmiques i diversió en el campus Game Time. A més a més em tingut un convidat molt especial amb nosaltres, el jugador professional Jordi Trias, el qual no només ha assistit al campus a fer-nos una visita sinó que ha participat activament jugant i competint amb els nostres jugadors.

El dilluns va iniciar-se amb una petita dinàmica pera que tots els jugadors nous es coneguessin entre ells seguit d’ una competició de tir, un 2×2 i el concurs de triples. Igual que la setmana passada el concurs de triples conta amb final el divendres i els classificats van ser Jan, Manel, Rhys, Jayvee, Chloe, Ona, Mar, Martí. F i Roger.

El dimarts va ser un dia intents, on els nostres jugadors van acabar realment cansats, ja que vam tenir dos competicions que compten amb final el divendres, el 5×5 i el circuit d’habilitats. Tot i així a la meitat del 5×5 vam fer un descans per esmorzar i recuperar energies molt necessàries pels nostres nois i noies que van permetre seguir el matí de competicions al màxim.

Els classificats per les finals del 5×5 van ser:

  • Primer classificat: Jayvee, Marcel, Manel, Irene, Martí. F i Adrià..
  • Segon classificat: Jay Ruiz, Aniol, Lara, Max, Dídac i Bruno.
  • Tercer classificat: Louis Daniel, Kayla, Hugo, Sara, Fabio i Víctor.
  • Quart classificat: Chloe, Jan, Pau, Jhon, Pablo, Roger i Biel.

Els classificats del circuit d’habilitats, que era per parelles aquesta setmana van ser:

  1. Marc i Mar
  2. Lara i Víctor
  3. Aniol i Simó
  4. Barnat i Pau
  5. Rhys i Irene
  6. Jay i Arturo
  7. Manel i Adrià
  8. Kayla i Sara

El dimecres després de l’esforç del dia anterior vam realitzar un dia més tranquil amb diferents activitats més recreatives i únicament realitzant la competició d’1×1 on els classificats per les finals de divendres van ser:

Grup 1: Martí. C, Fabio, Josep, Pablo, Bernat i Max .

Grup 2: Aniol, Manel, Marc, Hugo, Jay i Simó.

Grup 3: Arturo, Dídac, Jierose, Ona, Bruno i Mar.

Grup 4: Louis Daniel, Akisha, Kayla, Paulo, Jayvee i Chloe.

Vam acabar el dimecres amb una escapadeta a la platja per relaxar-nos i treure la calor del cos amb un bon bany.

El dijous va ser un dia força especial, vam iniciar-lo amb un bon escalfament i realitzant la competició de tir two ball, on vam tenir de classificats:

  1. Manel i Adrià
  2. Jierose i Martí.F.
  3. Louis Daniel .
  4. Akisha i Martí. F.
  5. Marcel i Dídac.
  6. Jayvee i Pablo.
  7. Aniol i Simó.
  8. Bernat i Pau.

Tot i així el plat fort va venir després del pati, quan com he comentat abans va venir en Jordi Trias. Els nois i noies van poder realitzar-li diferents preguntes les quals ell va respondre encant. Tot i així tot va ser més increïble pels nostres jugadors quan van poder competir en un 3×3 contra el nostre convidat i més d’un va atrevir-se a realitzar un 1×1 contra ell.

Podríem dir que va ser un gran dia per tots els nois i noies, la qual cosa vam poder apreciar amb les seves cares mentre el sentien parlar i jugaven contra ell.

Finalment ha arribat el divendres el dia de les grans finals. Val a dir que igual que el divendres anterior totes les competicions han estat emocionants i han tingut grandíssims encreuaments.

Per començar hem realitzat la final de 1×1 on els nostres campions han estat Jayvee, Martí Canals, Aniol i Dídac.

Hem continuat amb el concurs de triples on el nostre campió Martí Forés ha fet una exhibició d’anotació en cada Ronda realitzada.

Després d’això em fet un petit descans per esmorzar i rehidratar-nos.

Tot seguit hem realitzat la final del circuit d’habilitats per parelles on la parella composta per en Marc i la Mar han demostrat ser imparables junts.

A continuació em realitzat les finals del 5×5 on després de 2 partits realment ajustats s’ha endut la victòria l’equip format per Jayvee, Marcel, Manel, Irene, Martí Forés i Adrià.

Per finalitzar el dia hem realitzat la final del two ball on la parella formada per en Manel i l’Adrià s’han endut la victòria després de classificar-se a les finals amb un rècord d’anotació.

Cal dir que cada setmana està sent millor que l’anterior i que els nostres nois i noies són uns grans competidors a nivell esportiu però com he dit altres vegades el que més m’agrada és que tot i competir i donar-ho tot, sempre tenen en compte l’esportivitat del bàsquet. La setmana següent més i millor.