La setmana 2 de casal a Vallcarca ha transcurrit amb molta normalitat i més activitats!

Aquesta setmana ha estat tota una experiència viatgera pels més petits i pels més grans del nostre casal, amb sortides, activitats i manualitats que ens han portat a llocs desconeguts fins ara!

El casal INFANTIL ha estat durant la segona setmana coneixent les tradicions i els jocs d’altres països, sobretot, aprenent munt de banderes d’arreu del món. Ells mateixos les han dibuixat i han fet molts jocs que no havien fet fins ara i que no sabien que existia.

A més, continuen amb les sortides als parcs més propers de l’escola, on s’ho estan passant d’allò més bé. I no només això, sinó que els jocs d’aigua no paren ni els dies de menys calor, els encanta!

El casal ESPORTIU ha continuat amb les activitats dins del casal i cada vegada, innovant més amb manualitats i escape’s room . Els de 2n i 3r van fer unes samarretes que els han quedat súper-xules i els de 4t i 5è, van aconseguir fer bé totes les proves i sortir de les habitacions. Són uns CRACKS!

Aquesta setmana han canviat d’ubicació la GIMCANA i han anat a la Creueta del Coll a fer les activitats d’on han tornat molt contents. També han pogut trobar la PISCINA que tant esperaven! Han pogut anar més enllà i anar a La Clota, on tot i la calor, han pogut refrescar-se amb un bon bany.

El casal ESPORTIU ESO ha anat a practicar els drive’s de tots els seus participants a les pistes de PÀDEL VALLDAURA i n’hi ha que ho fan prou bé! A més, el dia de platja els va ajudar molt per poder-se remullar.

Tots els que han fet la seva primera setmana, igual que al primer torn, s’han emportat a casa un regalet en forma cereals de part del Casal de Vallcarca Nord.

US ESPEREM LA SETMANA VINENT! 1, 2, 3… VALLCARCA NORD!!!